Szia!

A mai napra egy most is élő személy gondolatát hoztam el Neked. (hacsak az éjjel meg nem halt, mert a posztot este írtam :)

Na, a viccet félretéve ő egy amerikai tévés személyiség és író.A 70-s évektől vezet híres riportműsorokat, talk show-kat a nagy amerikai tévécsatornáknál. Emellett híres producer, több sikeres könyv és tévéműsor köszönheti neki a megszületését.

Ő is lelkesen kutatja az emberi élet összefüggéseit, hű támogatója az önfejlesztésnek és a többi ember megsegítésének. Itt elsősorban nem a segélyekre kell gondolni, mint a segítségnyújtás egyik legegyszerűbb és legkárosabb formájára, hanem arra, hogy segít az embereknek megtalálni a saját boldogulásukhoz vezető utat.

Nézzük a mondanivalóját:

" Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled,

mert Te jó vagy,

ugyanolyan,

mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg,

mert Te vegetáriánus vagy."

 

Dennis Wholey

amarikai riporter, producer, író

( 1939 - most is él )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemezgeto.blog.hu/api/trackback/id/tr521711248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása